Microsoft Office 365

U okviru Microsoft programa Office 365 for Education - za pristup ovim resursima, studentima na PMF-u dodeljuju se e-mail adrese na domenu pmf.edu.rs. Ove adrese su zvanične službene e-mail adrese studenata Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu.

Šta su prednosti:
 1. Sa logovanjem na http://mail.pmf.edu.rs sa e-mailom  adresom  kao username i odgovarajućim  passwordom  pristupate Microsoft Outlook-u, kalendaru i Microsoft Outlook Web App.

  PMF admin administrira ove naloge, što znači da se za problem sa logovanjem i zamenu passworda možete obratiti u RC sa indeksom kao dokazom identiteta.

 2. Takođe vam je omogućen  pristup SkyDrive-u, ostalim Microsoft servisima, kao što su: SharePoint Online za deljenje datoteka,  Lync Online za  instant poruke i online komunikaciju.


Šta je potrebno da uradite:
 1. Ako koristite Internet Explorer 6, potrebno je odraditi upgrade na noviju verziju Internet Explorer-a.
 2. Ako koristite Microsoft Outlook 2003 za čitanje mail-ova, potrebno je da ga ažurirate na verziju 2007 ili 2010 da biste nastavili njegovo korišćenje.
 3. Prilikom pristupa email-u prvi put:
  • Password koji ste dobili je inicijalni i automatski se zahteva postavljanje novog. 
  • Password u svim email aplikacijama (uključujući Outlook) kojima pristupate preko računara, tablet-racunara ili mobilnih telefona je isti kao za Office 365


Više informacija i tehnička podrska: